NK Speuren – Keurmeesters

Keurmeesters: Dhr. T. Hop & Dhr. C. Jaspers

Mijn naam is Toon Hop

Leeftijd 55 jaar

Getrouwd, twee kinderen (Dochter en Zoon)

Inmiddels 3 kleinkinderen

Lidmaatschappen:  

·        Lid van de V.D.H. sinds1974.

·        Lid van de S.V.  Deutschland sinds 2000.

·        Lid van Kringgroep Oldebroek e.o. sinds 1973 (Erelid sinds 2004)

Keurmeester sinds 1998.

SV- keurmeester 2005.

FCI- IPO sinds 2007

Reeds het NK Speurhonden gekeurd in 2015, 2016 en 2017

Het WK Speurhonden van 2017 in Ptuj Slovenië gekeurd.

Vanaf mijn jeugd fascineerde mij de hondensport. Heb met meerdere honden deelgenomen aan examens en wedstrijden.

Mijn honden met het 3 certificaat  : Zandor vom Ideal VH3, Fasko van Klausenerplatz VH3,Astor van het Oerdijkerland VH3,Ludo von Tiekerhook Ipo 3,  Ewan vomFalorie IPO 3, Bandu Polsmaten IPO 3, Ludo van Tiekerhook Ipo 3, Spike van Hamerslag Ipo 3.

Daarnaast ook vele jaren als helper(pakwerker) bezig geweest.

Waarvan zelfs een aantal jaren als A-pakwerker

De organisatie en de deelnemers wil ik veel succes toewensen op het NK Speurhonden van 2018.

Groet, Toon Hop

Cees Jaspers,

Geboren in 1954, getrouwd vader van 3 kinderen en 3 kleinkinderen.

Sinds 1980 beoefen ik de hondensport, IPO in het begin nog VH genoemd.
Ik ben begonnen met Bouviers daarna overgestapt naar een Duitse herder.

De grootste prestaties heb ik gehad met een Mechelse herder waarmee ik aan 3 wereldkampioenschappen heb deelgenomen. Hierna heb ik nog met verschillende rassen examens en wedstrijden gelopen met verschillende resultaten, belangrijk vind ik dat er door de combinatie plezier wordt uitgestraald, en de reglementen worden nageleefd.

Ik train sinds 1993 bij een NBG. vereniging namelijk Hv. de Wildert te Hoeven., waar ik ook instructie geef op alle 3 de onderdelen van het IPO programma. Momenteel train ik met een Duitse herder waar nu IPO 1 op staat. 

Als Keurmeester ben ik in 2005 benoemd door de Raad van Beheer, nu zit ik in de adviescommissie van de CWH met de taak het opleiden en begeleiden van nieuwe keurmeesters.
Inmiddels meer dan 300 examens, wedstrijden of hoofdevenementen gekeurd in binnen en buitenland.

Bij deze wil ik de CWH bedanken voor het uitnodigen en vertrouwen wat ze in mij stellen om dit Kampioenschap voor de derde keer te mogen keuren.

Voor de deelnemers veel succes en een sportieve wedstrijd, rest mij de organisatie veel succes te wensen met het organiseren van dit hoofdevenement van de Raad van Beheer.

Nieuw Weerdinge